PROJECT PAGINA

Bent u op zoek naar een project om te steunen? Op deze pagina vind u alle lopende projecten. Heeft u zelf ideeën voor nieuwe duurzame projecten, diensten of producten. Bent u zelf een project begonnen dat u denkt dat wel interessant kan zijn voor de stichting. Neem gerust contact op, we zullen elke inzending serieus bekijken. 

STEUN ONS PROJECT

DOELSTELLING IS BEHAALD, We blijven momenteel geld inzamelen voor het weeshuis, maar dit gaat naar andere lopende projecten van het weeshuis. Eten, onderdak en scholing voor de begeleiders. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen. Volg onze facebook pagina en blijf op de hoogte!

Project Internet aansluiting

Om de kinderen betere scholing en betere toekomstperspectieven te bieden investeren we in een project om internet aansluiting te maken. Betere informatie faciliteert ook betere educatie. Kennis is de sleutel naar een beter bestaan. 

Mocht er meer geld dan benodigd binnenkomen dan doneren we het overige geld aan het voedselproject van deze kinderen.

 

Dit project wordt in samenwerking met the ICEMAN CHARITY uitgevoerd

€ 1200 voor internet aansluiting scholing
DOELSTELLING BEHAALT. 100%

Project Haïti

Momenteel is stichting Digital Sangha in samenwerking met Basisschool het Palet uit Hapert en stichting Weeskinderen Haïti met een project begonnen om een school op Haïti te voorzien van stoelen en schoolbanken. Basisschool het Palet gaat in 2020 verbouwen en zal haar oude stoelen en tafels doneren aan de school in Haïti.

We zijn nu geld aan het inzamelen om de spullen t.z.t. te kunnen vervoeren naar Haïti. Het betredt een groot aantal stoelen en banken en zal met een zeecontainer moeten worden gebracht. De kosten bedraagt ca. 7600 euro.

Wij hopen via meerdere inzamelingsacties dit budget op tijd binnen te hebben om de kinderen die momenteel moeten staan tijdens de les te voorzien van de benodigde spullen.

Uw hulp is daarom welkom.

€ 7600 transportkosten
Tussenstand 0%

ICEMAN CHARITY

The iceman charity is een stichting die de Wat Sakraeo Orphanage al jaren succesvol ondersteund. Deze stichting zal blijvend investeren in het weeshuis. Dit project is doorlopend. Steun the ICEMAN CHARITY en zorg voor continuïteit

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Wij willen u bedanken voor uw steun en interesse. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg de Blog, onze Facebook pagina op instagram.

 

Alle foto’s van project wat sakraeo orphanage en de kinderen op deze pagina komen zijn eigendom van the ICEMAN CHARITY en zijn met toestemming van the ICEMAN CHARITY gepubliceerd rechten voorbehouden  ICEMAN CHARITY 2018