PROJECT PAGINA

Bent u op zoek naar een project om te steunen? Op deze pagina vind u alle lopende projecten. Heeft u zelf ideeën voor nieuwe duurzame projecten, diensten of producten. Bent u zelf een project begonnen dat u denkt dat wel interessant kan zijn voor de stichting. Neem gerust contact op, we zullen elke inzending serieus bekijken. 

STEUN ONS PROJECT

DOELSTELLING IS BEHAALD, We blijven momenteel geld inzamelen voor het weeshuis, maar dit gaat naar andere lopende projecten van het weeshuis. Eten, onderdak en scholing voor de begeleiders. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen. Volg onze facebook pagina en blijf op de hoogte!

Project Internet aansluiting

Om de kinderen betere scholing en betere toekomstperspectieven te bieden investeren we in een project om internet aansluiting te maken. Betere informatie faciliteert ook betere educatie. Kennis is de sleutel naar een beter bestaan. 

Mocht er meer geld dan benodigd binnenkomen dan doneren we het overige geld aan het voedselproject van deze kinderen.

 

Dit project wordt in samenwerking met the ICEMAN CHARITY uitgevoerd

€ 1200 voor internet aansluiting scholing
DOELSTELLING BEHAALT. 100%

Project
VR meditation

Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat meditatie een middel is om innerlijk geluk te vergroten en een beter en gezonder leven te hebben. Het helpt mensen Alzheimer te voorkomen en om de gevolgen van Alzheimer te verminderen. Autisme, ADHD, Burn-out, PTSS, dit zijn enkele voorbeelden waar de juiste meditatie kan helpen de gevolgen te verminderen en zelfs te voorkomen en verhelpen. Een betere wereld begint bij jezelf, sterker nog een betere wereld begint in jezelf. 

Om mensen te helpen met de meditatie ontwikkelt stichting the digital sangha een app die boeddhistische meditatie van hoog niveau voor iedereen beschikbaar maakt.

Door de V.R. (Virtual Reality) optie van de begeleiding en de mogelijkheid om een V.R. meditatie ruimte te creëren zal het een onmisbaar gereedschap voor beginnende en gevorderde meditatie beoefenaars zijn.

€ 50.000 VR applicatie
Tussenstand 0%

ICEMAN CHARITY

The iceman charity is een stichting die de Wat Sakraeo Orphanage al jaren succesvol ondersteund. Deze stichting zal blijvend investeren in het weeshuis. Dit project is doorlopend. Steun the ICEMAN CHARITY en zorg voor continuïteit

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wij willen u bedanken voor uw steun en interesse. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg de Blog, onze Facebook pagina op instagram.

 

Alle foto’s van project wat sakraeo orphanage en de kinderen op deze pagina komen zijn eigendom van the ICEMAN CHARITY en zijn met toestemming van the ICEMAN CHARITY gepubliceerd rechten voorbehouden  ICEMAN CHARITY 2018